Antreprenoriatul românesc, încotro? Ep.2 – Anna Dulgheru – Anna Kangen-Enagic

In acest episod al emisiunii-studiu „Antreprenoriatul romanesc, incotro?”, Horatiu Manea o are ca interlocutoare pe Anna Dulgheru, managerul companiei Anna Kangen Srl care comercializeaza aparatele japoneze de ionizare a apei Enagic.


➡️ AI O AFACERE SI VREI SA PARTICIPI LA STUDIUL “Antreprenoriatul romanesc, incotro?”: Lasa un comentariu cu “PARTICIP” si iti trimitem detaliile pentru inscriere.


Antreprenoriatul romanesc, incotro? este un studiu empiric de tip emisiune video interviu prin care dorim sa identificam problemele si provocarile cu care se confrunta antreprenorii romani, sa analizam raspunsurile si sa tragem concluziile.

Partener media LifeNews.ro – site media national, creator Robert Stan – fost redactor-sef revista Capital.

Vezi interviul mai jos.

Profil Anna Dulgheru

Anna Dulgheru, 30 ani.

Pregătire: Profesie antreprenor, terapeut holistic și coach transformațional.
Ce fac: Ajut oamenii din România să aibă cea mai bună apă terapeutică în fiecare casă, utilizând tehnologia japoneză a companiei Enagic, care produce cea mai performantă tehnologie de filtrare şi ionizare a apei.
Ce urmăresc: Scopul meu este de a răspândi sănătatea fizică, mentală și emoțională printr-o apă vie, o afacere captivantă şi autocunoaștere.
Cred în: Filozofia mea — corpul, mintea şi finanţele sunt aspectele esenţiale ale unei vieţi holistice, sănătoase şi fericite! Kangen înseamnă întoarcerea la origini, din limba japoneză. Pentru mine, apa Kangen înseamnă întoarcerea la sănătate. Folosind apa Kangen am descoperit cum schimbările mari în viață pornesc cu pași aparent mici, precum schimbarea apei. Conceptul KANGEN Club îmi oferă un mod extraordinar de a trăi responsabil pentru a face o diferență la nivel de umanitate și mediu înconjurător! SCHIMBĂ-ȚI APA, 💦 SCHIMBĂ-ȚI VIAȚA 🙏

Leave a Reply

Nu poți face pasul de la Afacere la BRAND fără o provocare. E timpul să CREȘTI! 🔥 3 zile de training LIVE Gratuit - cu Horațiu personal - dacă vrei să faci pasul de la afacere la Brand în 30 de zile sau mai puțin 💣