Antreprenoriatul românesc, încotro? Ep.10 – Marius Petrea – ECIM, Cafeneaua cu Joburi, Bacău

În acest episod al emisiunii-studiu „Antreprenoriatul românesc, încotro?”, Horațiu Manea îl are ca interlocutor pe Marius Petrea, managerul ECIM și Cafeneaua cu Joburi, firmă care aduce la un loc recrutorii și cei în căutarea unui loc de muncă.


“ANTREPRENORIATUL ROMÂNESC, ÎNCOTRO?” este un studiu național empiric realizat pe bază de video-interviuri în scopul identificării problemelor și provocărilor cu care se confruntă antreprenorii români și a trage concluzii pentru a contura un plan de MĂSURI care să ajute proprietarii de businessuri din România să facă AFACERI MAI BUNE ȘI MAI SIGURE.

➡️ AJUTĂ-NE SĂ TE AJUTĂM >> PARTICIPĂ LA ACEST STUDIU dacă ești Antreprenor aici: http://SecreteleBrandului.ro

Inițiatorii proiectului:

Horațiu Manea (creatorul Brandify “Sistemul complet și revoluționar de construcție a brandului afacerii”) și

Partener media LifeNews.ro – site media național, creator Robert Stan – fost redactor-sef adjunct revista Capital.

Toate video-interviurile sunt realizate Live pe pagina de Fb Horațiu Manea si vor fi repostate pe canalul de YouTube Horațiu Manea, pe siteul ZonaDeBrand.ro și pe site-ul media național LifeNews.ro.


Vezi interviul mai jos.

Profil Marius Petrea, Bacău

marius-petrea-ecim-antreprenoriatul-romanesc-incotro-horatiu-manea

Marius Petrea, 32 de ani, Bacău

Absolvent Liceu 2005, în prezent sunt student anul IV la Drept.

Căsătorit din 2011, am doi copii: două fete de șapte ani și jumătate, respectiv doi ani.

După absolvirea liceului am lucrat în vânzări, iar din 2007 am înființat prima firmă.

În 2008 am dat faliment și am rămas cu datorii de 16.000 Euro—aveam 21 ani și singurul bun pe care îl aveam era o autoutilitară care valora 1000 euro.

După alte două nereușite în afaceri, am înființat în 2011 o firmă care se ocupă cu distribuția de îmbrăcăminte și încălțăminte în mediul rural. Am depășit 1 milion euro CA.

În 2016 am început cursurile universitare și eram în căutarea unei afaceri în domeniul serviciilor.

În 2017 am înființat ECIM – Echipa de Consultanță și Intermedieri în Muncă – Agenție de Recrutare.

De la începutul anului 2019, ECIM organizează Cafeneaua cu Joburi – evenimente de recrutare în care facilităm întâlnirile dintre angajatori și cei aflați în căutarea unui loc de muncă la o cafea (relaxați). Elementul cel mai important din evenimentele Cafeneaua cu Joburi s-a dovedit a fi consultanța pe care colegii mei recrutori o oferă candidaților.

În doar 10 luni de la prima ediție, Cafeneaua cu Joburi s-a extins în opt orașe (Bacău, Iași, Suceava, Piatra Neamț, Brăila, Galați, Pitești și Ploiești), prin 13 evenimente la care au participat peste 150 companii, peste 10.000 de candidați și ne apropiem de intermedierea a 1000 de angajări. În acest moment lucrăm pentru extinderea Cafeneaua cu Joburi la nivel național, în primăvara 2020 avem în plan 20 de evenimente în orașe precum Brașov, Cluj Napoca, București, Craiova, Timișoara.

Leave a Reply

Nu poți face pasul de la Afacere la BRAND fără o provocare. E timpul să CREȘTI! 🔥 3 zile de training LIVE Gratuit - cu Horațiu personal - dacă vrei să faci pasul de la afacere la Brand în 30 de zile sau mai puțin 💣